3D Verkstedet

Referanser

«På et byggeprosjekt i Kristiansand måtte finne en løsning på et hulrom i en dørkarm som vi måtte tette igjen, samtidig som vi trengte at låskassen skulle fungere. Det finnes ikke standardprodukter på dette til denne type dørkarm og vi tok kontakt med 3D Verkstedet for å se på muligheten med å 3D printe det vi ønsket. 3D verkstedet kom med rask tilbakemelding og befaring på byggeprosjektet. De lagde raskt en prototype som ble testet på plassen. Når vi fikk optimalisert denne så startet 3D verkstedet produksjonen til alle 120 dørene, dette ble laget på et par dager og levert til byggeprosjektet. Rask og hyggelig service som anbefales!»
- Marius, prosjektingeinør

«Vi benyttet oss av 3D Verkstedet i forbindelse med oppgradering av lys på strømsøyler i blant annet Korsvik småbåthavn. I Korsvik ble lysene på toppen av alle strømsøylene byttet ut hvor vi brukte holdere printet av 3D Verkstedet til å holde på plass lyskilden, i dette tilfelle en 30cm lang LED-stripe. God kvalitet og god service»
- Aleksander, tillitsvalg

Stilling ledig

Er du engasjert, motivert og positiv? Vi ser etter akkurat deg til og bli med i Teamet og utvikle denne ideen til noe stort.